Подборка: Жизнь в Закарпатье, 22 мар 2019

Блокбастер "Нижні Ворота",ч.2. П'яні "тітушки" на службі у міліції.

16:01
17 КОММЕНТАРИЕВ
АЛЕКСАНДР БОРЩ
АЛЕКСАНДР БОРЩ
УКРАИНА - ЦЭ ЭВРОПА ОПА ОПА ОПА....
Олег Ткачук
Олег Ткачук
гнати треба такіх метів і чим скоріше,разом з заступником.
ММК КМК
ММК КМК
дякувати таким людям, які відкривають очі багатьом на наших, бандитських правоохоронців,(гаїшніків) з такими людьми які привладі,нам порядку не мати ще декілька десятків років!яка європа нам світить? СПОЧАТКУ БАНДУ ГЕТЬ!!!
Алексей Авраимов
Алексей Авраимов
это не Луганские, а Херсонские ребята!!! Дорожный контроль!
ММК КМК
ММК КМК
я думаю що різниці ніякої звідки,вони просто багатьом допомогли,і відкрили очі на те,як наш дпс заробляє гроші
Миша Довганич
Миша Довганич
pozop
Svetlana Kerestesh (Ponzel)
Svetlana Kerestesh (Ponzel)
Недивуюсь що місні люди захищають свою територію..,страх з подій які відбуваються в Україні їх заставляє це робити...
ІВАН ПРИГАРА
ІВАН ПРИГАРА
І ся мразь іще продовжує робити за наші податки? Аваков ? Ісе такі реформи?
Svetlana Kerestesh (Ponzel)
Svetlana Kerestesh (Ponzel)
vuxodut TAK...
Михайло Стецович
Михайло Стецович
відправити іх в АТО
ММК КМК
ММК КМК
золоті слова,нехай там постриляють трохи
Михаил Бил
Михаил Бил
всех мусоров на люстрацию ибо само слово говорит о себе
Vitalij Koshilko
Vitalij Koshilko
Nepotribno cekatu jakogosj djadju z ameruku abo evropu cob vonu navelu nam porjadok. Samum potribno ce robutu. Pogano co oligarxicni moznovladcI Ros.Fed.j nedajutj nam ce zrobutu. A kolu nova vláda ta narod ce dokazutj i v UKRAINI bude lipse-ROSIJANU sami zrobljatj xara-kiri svoij viadi.
ММК КМК
ММК КМК
Не виправна я згідний, але повірте що і судити їх там ніхто не буде,корупція страшна і несправедливість там
Александр Самойленко
Александр Самойленко
я разочарован с западенцов. это те которые бьют сейчас себя в грудь и говорят что миролюбивые к русскоязычным? я сам одессит и с сегодняшнего видео я разочарован. поверьте сочувствия к таким горцам у меня уже никакого. с сегодняшнего дня я буду ждать любой провокации от закарпатцев.
ММК КМК
ММК КМК
Тут напевно діло не в мові, а жадності до грошей,мова як українська так російська наша, а людей вся наша влада зпортила,і ця система яка над нами зависла.
Александр Самойленко
Александр Самойленко
Я ВАМ СКАЖУ СВОЕ МНЕНИЕ. КАЖДОМУ ЧЕЛОВЕКУ ЕГО ХАРАКТЕР И СОВЕСТЬ ЗАКЛАДЫВАЕТСЯ МОЛОКОМ МАТЕРИ И ВОСПИТАНИЕМ ОТЦА. ЕСТЬ ЛЮДИ КОТОРЫЕ И В ОГОНЬ ПРЫГНУТ ЧТОБЫ ЗАЩИТИТЬ ПОСТРАДАВШЕГО. А ЕСТЬ ЧТО БУДУТ СТОЯТЬ И НА МОБИЛКУ СНИМАТЬ ПРОИСХОДЯЩЕЕ.

Раскадровка

Блокбастер "Нижні Ворота",ч.2. П'яні "тітушки" на службі у міліції.
Видео: Блокбастер "Нижні Ворота",ч.2. П'яні "тітушки" на службі у міліції. Видео: Блокбастер "Нижні Ворота",ч.2. П'яні "тітушки" на службі у міліції. Видео: Блокбастер "Нижні Ворота",ч.2. П'яні "тітушки" на службі у міліції. Видео: Блокбастер "Нижні Ворота",ч.2. П'яні "тітушки" на службі у міліції. Видео: Блокбастер "Нижні Ворота",ч.2. П'яні "тітушки" на службі у міліції. Видео: Блокбастер "Нижні Ворота",ч.2. П'яні "тітушки" на службі у міліції. Видео: Блокбастер "Нижні Ворота",ч.2. П'яні "тітушки" на службі у міліції. Видео: Блокбастер "Нижні Ворота",ч.2. П'яні "тітушки" на службі у міліції. Видео: Блокбастер "Нижні Ворота",ч.2. П'яні "тітушки" на службі у міліції. Видео: Блокбастер "Нижні Ворота",ч.2. П'яні "тітушки" на службі у міліції. Видео: Блокбастер "Нижні Ворота",ч.2. П'яні "тітушки" на службі у міліції. Видео: Блокбастер "Нижні Ворота",ч.2. П'яні "тітушки" на службі у міліції. Видео: Блокбастер "Нижні Ворота",ч.2. П'яні "тітушки" на службі у міліції. Видео: Блокбастер "Нижні Ворота",ч.2. П'яні "тітушки" на службі у міліції. Видео: Блокбастер "Нижні Ворота",ч.2. П'яні "тітушки" на службі у міліції. Видео: Блокбастер "Нижні Ворота",ч.2. П'яні "тітушки" на службі у міліції. Видео: Блокбастер "Нижні Ворота",ч.2. П'яні "тітушки" на службі у міліції. Видео: Блокбастер "Нижні Ворота",ч.2. П'яні "тітушки" на службі у міліції. Видео: Блокбастер "Нижні Ворота",ч.2. П'яні "тітушки" на службі у міліції. Видео: Блокбастер "Нижні Ворота",ч.2. П'яні "тітушки" на службі у міліції. Видео: Блокбастер "Нижні Ворота",ч.2. П'яні "тітушки" на службі у міліції. Видео: Блокбастер "Нижні Ворота",ч.2. П'яні "тітушки" на службі у міліції. Видео: Блокбастер "Нижні Ворота",ч.2. П'яні "тітушки" на службі у міліції. Видео: Блокбастер "Нижні Ворота",ч.2. П'яні "тітушки" на службі у міліції. Видео: Блокбастер "Нижні Ворота",ч.2. П'яні "тітушки" на службі у міліції. Видео: Блокбастер "Нижні Ворота",ч.2. П'яні "тітушки" на службі у міліції. Видео: Блокбастер "Нижні Ворота",ч.2. П'яні "тітушки" на службі у міліції. Видео: Блокбастер "Нижні Ворота",ч.2. П'яні "тітушки" на службі у міліції. Видео: Блокбастер "Нижні Ворота",ч.2. П'яні "тітушки" на службі у міліції. Видео: Блокбастер "Нижні Ворота",ч.2. П'яні "тітушки" на службі у міліції.